Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Başka taraftan binaların takkadak takkadak her katlarından yangın merdivenlerine çısoy bir yangın kapısı evet da yangın bapları kesinlikle olmalıdır. En az yargın merdivenleri denli önemli olan yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın hayata gene selam dedikleri kapı kabil. Bütün bu dikkat edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya kritik bir tecrübe ve kalite mucip bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en nitelikli ve en tecrübeli hizmet ve ürünü sunacak olan adres : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en oylumlu yararı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Tekli yangın bapsı ya da çift kanatlı yangın kapısı yapı ihtiyacına gereğince yapım edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Birfena firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce aksatai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik Yangın Merdiveni Kapısı gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Müstamel konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni alanı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri cihetiyle baplar hüsran görmez.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle Yangın Kapısı Fiyatları yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page